NOVINKY

Nové dezertní menu

Chtěli bychom Vás informovat, že jsme připravili zcela nové dezertní menu. Přijďte ochutnat naši broskvovou panna cottu s mátovým coulis nebo třeba dort z hořké a mléčné čokolády s chilli a zmrzlinou z lesních plodů.

Nové menu

Šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se naším šéfkuchařem Tomášem Černým připravili zcela nové sezónní menu. Přijďte ochutnat to nejlepší z našeho vepřového: Marinovaný bůček v balsamiku s artyčokovou kaší a Domácí klobásku s jablečným purée a sušeným křenem.

Degustační kurzy vín 2012

Rádi bychom Vás informovali, že jsme připravili seznam degustačních kurzů vín na rok 2012. Poznejte nejlepší vína Itálie v doprovodu našich excelentních sommeliérů a pronikněte spolu s námi do tajů světa vinařů.

Nový obchod je otevřen!

Rádi bychom Vás informovali, že jsme otevřeli nový italský obchod La Bottega di Finestra v blízkosti restaurace La Finestra v Platnéřské ulici 11. Přijďte nás navštívit!

Nové dezertní menu

Chtěli bychom Vás informovat, že jsme připravili nové dezertní menu. Přijďte ochutnat náš sněhový kaštanový dort s lesním ovocem. Více o naší dezertní nabídce najdete také v sekci Dezerty na našich stránkách.

Kuchařské kurzy 2012

Seznam kuchařských kurzů na rok 2012 je již připraven. Navštivte s námi některý z italských regionů a nahlédněte třeba do toskánské, neapolské či jihoitalské kuchyně. Zajímají Vás konkrétní pokrmy? Naučte se s námi, jak připravit chutné těstoviny, omáčky, mořské plody a mnoho dalších.

O svátcích otevřeno

Chtěli bychom Vás informovat, že restaurace je otevřena během vánočních svátků a také na Silvestra a na Nový rok.

Vánoční menu

U příležitosti blížících se vánočních svátků pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem Tomášem Černým připravili Vánoční a Silvestrovské menu.

Silvestrovské menu

U příležitosti blížících se vánočních svátků pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem Tomášem Černým připravili speciální Silvestrovské menu.

Claudio Corallo v Praze

Claudio Corallo, florentinský čokoládový génius, který je považován za jednoho z nejlepších výrobců čokolády na světě, přijíždí do Prahy. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost setkat se s ním osobně a ochutnat jeho vynikající delikatesy v restauraci La Finestra dne 31. října 2011.