NOVINKY


VALENTÝNSKÁ ROMANTIKA NA TALÍŘI

Láska prochází žaludkem, říká se. A my musíme jedině souhlasit. Ve dvou totiž chutná lépe a láska k dobrému jídlu spojuje. Přijďte se o tom přesvědčit a ochutnat naše speciální valentýnské menu.

JAK JSME MĚNILI PODOBU NAŠEHO MENU

Častí hosté La Finestry si všimli, že s červencovou rekonstrukcí jsme změnili i vizuál našeho à la carte menu, dezertní karty a vinného lístku.

DO ROKU 2018 S NOVÝM MENU

Do nového roku Vám přejeme jen to nej a snad vás potěší i novinka, kterou vám přinášíme dnes.

PODZIMNÍ INSPIRACE S NOVÝM MENU

Podzim dorazil do La Finestry. A jaké je nové menu? Přečtěte si v našem článku více podrobností.

NOVÁ PODOBA LA FINESTRY

Zajímalo vás, jak jsme na začátku července 2017 za sedm dní proměnili původní La Finestru z roku 2009 na modernější fine dinningovou restauraci změnou v interiéru? Přečtěte si, kdo nám s tím pomáhal a co všechno jsme pro vás připravili.

Poznejte náš tým - Václav Vašek

Rozhodli jsme se vám představit členy našeho týmu, základní kameny La Finestry.

Black Friday v La Finestra in Cucina

Black Friday, černý pátek nebo Venerdì nero? Je jedno, jak letos 25. listopadu budete říkat vy, ale jedno je jisté - je to jediný den v roce, kdy máte možnost zakoupit dárkové vouchery do všech restaurací skupiny La Collezione se slevou až 20 %.

Private events v centru Prahy

Hledáte vhodné místo pro pořádání privátních akcí, vánočních a novoročních večírků, oslav narozenin či teambuildingu v centru Prahy?

Sesterská resturace Aromi otevírá Wine bar

Restraurace Aromi italského šéfkuchaře Riccarda Luqueho přicházejí s novým konceptem Wine baru, který má za cíl představit české veřejnosti přírodní italská vína. Počínaje 3. říjnem 2016 uvedou sommeliéři skupiny La Collezione při pravidelné pondělní degustaci svůj výběr vín, který bude následně k dispozici po celý týden.

Nové menu šéfkuchaře Tomáše Černého

Ochutnejte úplně nové menu naší restaurace připravené šéfkuchařem Tomášem Černým. Z předkrmů vyzkoušejte pečeného lososa s estragonovou majonézou a z hlavních chodů třeba králičí stehno „sous vide” s cizrnovým pyré. Těšíme se na Vás!