NOVINKY
The Best of Aromi & La Finestra in Cucina 2. 10.
Ve středu 2. října se v Aromi uskuteční výjimečný kulinářský večer, který propojí to nejlepší z La Finestra in Cucina a Aromi. Šéfkuchaři Marco Giampaoli a Roman Kintler spolu se svými týmy připraví unikátní menu, které je vrcholnou ukázkou jejich umění a vášně.
Vinný sklep La Finestra in Cucina
Vinný sklep La Finestra in Cucina nabízí soukromí pro vaše důležité momenty. Je ideálním místem pro pracovní jednání, oslavu narozenin s přáteli a rodinou, teambuilding, svatební oběd, firemní prezentace či pro pořádání vánočních a novoročních večírků. Kapacita privátního vinného sklepa je 22. míst. Maximální spokojenost hostů, stejně jako jejich soukromí je u nás vždy na 1. místě.
DOMAINE LAFRAN-VEYROLLES 13. 2. 2022
Zveme vás na jeden velmi EXKLUZIVNÍ VEČER v podání La Finestra in Cucina. Speciální degustační večeře s vinný párováním DOMAINE LAFRAN-VEYROLLES se bude konat již 13. 2. 2022 od 18:00.
CULINARY CINEMA
Zveme vás na jeden velmi jedinečný večer v Italsko-americkém stylu na plátně i na talíři. Uložte si do diáře datum 18. září, tento večer bude patřit filmu a skvělému jídlu v podání týmu La Finestra in Cucina. Na programu Febiofestu bude Culinary Cinema - filmově-kulinářský večer, který slibuje zážitek z filmu Funke a menu VIVA BOLOGNA v podání Patrika Fréhara & Tomáše Juříka.
Speciality s lanýži a houbami
S koncem léta přichází ta nejkrásnější sezóna, sezóna lanýžů a hub. Každý gurmát si u nás přijde na své. Zveme vás do La Finestra in Cucina na ty nejvoňavější zážitky a nejen na lanýžové a houbové speciality.
PODZIMNÍ MENU
Nové podzimní menu šéfkuchaře Tomáše Juříka odráží sezónnost na talíři a nechává vyniknout krásu použitých ingrediencí, jejich chuť zůstává čitelná. Pojďte ochutnat novinky na menu.
LETNÍ MENU
Letní menu šéfkuchaře Tomáše Juříka vás už tradičně zavede svou chutí do Itálie. Pokud hledáte místo, kde si vychutnat jednoduchost a sofistikovanost italské kuchyně, pak je La Finestra in Cucina tou správnou adresou. Na novém À la carte menu nechybí chobotnice či delikátní dršťky. Pojďte se podívat na novinky z lístku.
JARNÍ MENU
Představujeme nové menu provoněné jarem. Z každého chodu jde cítit svěžest použitých ingrediencí, které byly i inspirací pro sestavení celého menu. Po dlouhé zimě je vždy ohromná radost připravovat menu z jarní zeleniny a mladého masa.
ZIMNÍ MENU
Některé dny jsou prostě lepší než ty jiné a to platí i o dnešku. Od dnešního dne si můžete vychutnat nové menu šéfkuchaře Tomáše Juříka a jeho týmu. A pojďme si rovnou představit tři nové předkrmy, pošírovaný tuňák s mangem, mučenkou, quinoou, šušenými rajčaty a kaparovým prachem ...
PODZIMNÍ MENU
Podzim je ve vzduchu a dorazil i do La Finestry. Nechejte se unést atmosférou našeho interiéru, chutí i vůní nového podzimního menu. Menu, jehož autorem je šéfkuchař Tomáš Juřík. S každým jedním chodem se vám otevřou dveře do nových chuťových dimenzí. Tomáš má skutečně cit pro vyladění chuti.