ZIMNÍ MENU
09. ledna 2019
Některé dny jsou prostě lepší než ty jiné, a to platí i o dnešku. Od dnešního dne si můžete vychutnat nové menu šéfkuchaře Tomáše Juříka a jeho týmu.
A pojďme si rovnou představit tři nové předkrmy, pošírovaný tuňák s mangem, mučenkou, quinoou, šušenými rajčaty
a kaparovým prachem a také telecí jazyk, jenž nasolíme a marinujeme v láku, s konfitovanou cibulí, hnědým máslem
a malými brambory připravenými s rozmarýnem a olivovým olejem v sous-vide.
Třetí novinkou je pečená morková kost s bylinkovou strouhankou, langustýnkami, šalotkou a kaki.
Pasta e fagioli, je oblíbenou pastou ve střední části Itálie, my ji máme s fazolemi borlotti v kombinaci s hovězím masem, citronovou kůrou a slaninovou drobenkou.
Další novinkou jsou ravioli Vincisgrassi se smaženým pórkem, černým lanýžem a emulzí ze stařeného pecorina.
Nynější topinamburové risotto vystřídá na menu dýňové risotto s lardem Collonata a Balsamico octem.
Grilovaná chobotnice s artyčkovým krémem, tatarákem z rajčat, fregola, cuketa, chorizo a olivy Taggiasca je hlavní chod, jenž slavil velký úspěch už během tastingu a těšíme se, že bude se stejným úspěchem chutnat i vám.
Přijďte si do La Finestra in Cucina vychutnat nové chody, které naše zimní menu nabízí.