ZIMNÍ MENU

Některé dny jsou prostě lepší než ty jiné, a to platí i o dnešku. Od dnešního dne si můžete vychutnat nové menu šéfkuchaře Tomáše Juříka a jeho týmu.

A pojďme si rovnou představit tři nové předkrmy, pošírovaný tuňák s mangem, mučenkou, quinoou, šušenými rajčaty
a kaparovým prachem
a také telecí jazyk, jenž nasolíme a marinujeme v láku, s konfitovanou cibulí, hnědým máslem
a malými brambory
připravenými s rozmarýnem a olivovým olejem v sous-vide. 

Třetí novinkou je pečená morková kost s bylinkovou strouhankou, langustýnkami, šalotkou a kaki. 

Pasta e fagioli, je oblíbenou pastou ve střední části Itálie, my ji máme s fazolemi borlotti v kombinaci s hovězím masem, citronovou kůrou a slaninovou drobenkou. 

Další novinkou jsou ravioli Vincisgrassi se smaženým pórkem, černým lanýžem a emulzí ze stařeného pecorina.

Nynější topinamburové risotto vystřídá na menu dýňové risotto s lardem Collonata a Balsamico octem.

Grilovaná chobotnice s artyčkovým krémem, tatarákem z rajčat, fregoly, cuketkami, chorizem a olivami Taggiasca je hlavní chod, jenž slavil velký úspěch už během tastingu a těšíme se, že bude se stejným úspěchem chutnat i vám.

Přijďte si do La Finestra in Cucina vychutnat nové chody, které naše zimní menu nabízí.