The Best of Aromi & La Finestra in Cucina 2. 10.

Ve středu 2. října se v Aromi odehraje večer, který si nebudete chtít nechat ujít. Náš tým z La Finestra in Cucina a tým Aromi spojily své síly a vytvořili společně menu, které bude spojením toho nejlepšího z obou restaurací. 

Šéfkuchaři Roman Kintler a Marco Giampaoli se do toho pořádně opřeli, aby pro vás připravili unikátní zážitek. Každé jídlo, které ochutnáte, je výsledkem jejich společné kreativity a vášně pro vaření. A protože víno je nedílnou součástí skvělého jídla, naši sommelieři Václav Vašek z La Finestra a Pavel Dvořáček z Aromi pečlivě vybrali vína, která dokonale ladí s každým chodem.

Tento večer bude nejen o vynikajícím jídle a víně, ale také o přátelské atmosféře. Zažijte kouzlo společné kuchyně obou restaurací a nechte se unést skvělou náladou. Těšíme se na vás v Aromi. 

Rezervace prosíme na info@aromi.cz nebo na tel +420 222 713 222.

Amuse bouche
Caprese 3.0
Humří tartaletka
Brioche, hovězí, foie gras, lanýž

0,12 l CHAMPAGNE GRAND CELLIER PREMIER CRU Vilmart & Cie


Studený předkrm
Piadina, carpaccio z kranase středomořského, cedr, koriandrová majonéza

0,07 l SAUVIGNON BLANC TURMHOF 2021 Tiefenbrunner


Teplý předkrm
Ústřice Pink Diamond na uhlí a Bloody Mary

0,07 l RIESLING RHEINGAU 2023 Eva Fricke


Pasta
Gnocchi plněné hovězí oháňkou, petrželové pyré, lardo balsamico DOP

0,07 l LANGHE NEBBIOLO 2022 Piero Busso


Ryba
Mořský jazyk, celerový fondan, artyčok, slávky

0,07 l SAINT AUBIN 1ER CRU EN REMILLY 2020 Sylvain Langoureau


Maso
Hovězí ballotine, divoká brokolice, houby

0,07 l BRUNELLO DI MONTALCINO 2019 Capanna


Dezert
"Monte Bianco", Tahiti vanilka, pekanové ořechy, rybíz

0,05 l RIESLING PETTENHTAL AUSLESE 2011 Gunderloch


Petit fours & káva


Degustační menu.....................3 450 Kč
Vinné párování..........................1 450 Kč