O NÁS
La Finestra in Cucina, druhá italská restaurace šéfkuchaře Riccarda Lucqueho, která otevřela hostům své dveře v roce 2009, se nachází jen několik stovek metrů od Staroměstského náměstí. Moderní italská kuchyně šéfkuchaře Romana Kintlera se specializuje na přípravu stařených mas pocházejících z vybraných chovů, bio farem z Itálie, Španělska a USA.
La Finestra in Cucina nabízí hostům i čerstvé ryby a mořské plody, celý zážitek z autentické italské kuchyně podtrhuje široká nabídka italských naturálních vín.
ITALSKÝ OBCHOD S BISTREM LA BOTTEGA DI FINESTRA
V lednu 2012 otevřeli Riccardo Lucque spolu s Ondřejem Rákosníkem hned vedle restaurace italský obchod
a bistro La Bottega di Finestra, který nabízí tradiční italské delikatesy.
V přední části, která funguje jako bistro, je možné si objednat snídani, vychutnat si kávu Gianni Frasiho, dopřát si rychlý oběd dle každodenní nabídky nebo si jednoduše koupit jídlo s sebou.
V zadní části obchodu nechybí denně čerstvé ryby a maso včetně unikátního boxu na zrání masa. Každý den jsou v obchodě přítomni naši řezníci nebo rybáři, kteří vám ochotně poradí s výběrem a přípravou.
La Bottega di Finestra nabízí pravé italské pečivo, které každý den peče náš pekařský tým ale také dezerty připravené italským cukrářem Danielem nebo čokoládové pochoutky Claudia Coralla.
Hlavním dodavatelem certifikovaného stařeného masa z regionu Marche je Domenico Celli, chovatel vzácného plemene Marchigiana.