SILVESTROVSKÉ MENU

Terina z holuba s červenou řepou, jalovcem a perník
Champagne Chartogne-​Taillet, Sainte Anne Brut (0,12 l)

Telecí tatarák s ústřicemi, citronovou majonézou, celerem a chléb Altamura
Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Le Oche 2017, Fattoria San Lorenzo (0,1 l) *

Zadělávané dršťky s parmezánovou polentou a lanýže
Vernaccia di San Gimignano Tradizionale 2018, Montenidoli (0,1 l) *

Raviola plněná humřím masem a omáčkou z humřích hlav, zázvoru a yuzu
Donà Blanc 2012, Hartmann Donà (0,1 l) *

Risotto s topinamburem, krvavými pomeranči a uzeným kachním prsem
Rosso de Valtellina 2016, Arpepe (0,1 l) *

Halibut s pyré z pečené cibule, karotkou a estragonová omáčka
Pecorino 2015, Emidio Pepe (0,1 l) *

Srnčí hřbet s červeným zelím, badyánem, pastiňákem a omáčka z čokolády Claudio Corallo
Ampeleia 2015, Ampeleia (0,1 l) *

Panettone a zabaione krém

Mousse z bílé čokolády s pomeranči, brusinkovým želé, karamelizonými vlašskými ořechy a jedlé zlato
Recioto di Soave Col Foscarin 2011, Gini (0,05 l)*

* Via del Vino import

Cena silvestrovského menu je 4 995 Kč pro 1 osobu. Cena vinného párování je 1 495 Kč pro jednu osobu. Více informací o silvestrovském menu vám sdělí naše obsluha nebo vám je rádi poskytneme na emailu info@lafinestra.cz. Před akcí můžete být vyzvání k zaplacení zálohy.