Silvestr 2015

28. prosinec 2015

Milí hosté,

na poslední večer letošního roku jsme si pro Vás připravili speciální silvestrovské menu. V osmichodovém menu šéfkuchaře Tomáše Černého nechybí mořský ďas, uzený vývar a pečené langustýnky.

V másle marinovaný mořský ďas s mandlovým jogurtem a petrželovým sněhem

Trio syrových mořských plodů: syrový tuňák, pošírovaná mušle sv. Jakuba a gravlax v červené řepě s marinovanou zeleninou

Uzený vývar s kachními cappellettami, fregolou a žloutkem

Tortellini carbonara s tatarákem z hovězího wagyu, lanýžovými perličkami a pažitkovým consomé

Sendvič s krabem, bazalkou, pistáciovou majonézou a chutney z kdoule

Sous vide Iberico vepřové s marinovaným jablkem a rozinkami, kroketa z choriza a krémové foie gras

nebo

Pečené langustýnky na rozmarýnové soli s panna cottou ze zauzeného mléka, omáčka z rajčat pieonnolo a okurkový salát

Kaštanový krém s malinovou pěnou

Mučenkový dort s ořechovým chlebem, čokoládou a cheese cake zmrzlina

Cena menu je 3.250 Kč.

Místa si můžete rezervovat na telefonu 222 325 325 nebo na e-​mailu info@lafinestra.cz.
 
Buďte našimi hosty a oslavte s námi příchod nového roku. 

Těšíme se na Vás!
 
Tým restaurace La Finestra