Silvestr 2015
28. prosinec 2015
Milí hosté,
na poslední večer letošního roku jsme si pro Vás připravili speciální silvestrovské menu. V osmichodovém menu šéfkuchaře Tomáše Černého nechybí mořský ďas, uzený vývar a pečené langustýnky.
V másle marinovaný mořský ďas s mandlovým jogurtem a petrželovým sněhem
Trio syrových mořských plodů: syrový tuňák, pošírovaná mušle sv. Jakuba a gravlax v červené řepě s marinovanou zeleninou
Uzený vývar s kachními cappellettami, fregolou a žloutkem
Tortellini carbonara s tatarákem z hovězího wagyu, lanýžovými perličkami a pažitkovým consomé
Sendvič s krabem, bazalkou, pistáciovou majonézou a chutney z kdoule
Sous vide Iberico vepřové s marinovaným jablkem a rozinkami, kroketa z choriza a krémové foie gras
nebo
Pečené langustýnky na rozmarýnové soli s panna cottou ze zauzeného mléka, omáčka z rajčat pieonnolo a okurkový salát
Kaštanový krém s malinovou pěnou
Mučenkový dort s ořechovým chlebem, čokoládou a cheese cake zmrzlina
Cena menu je 3.250 Kč.
Místa si můžete rezervovat na telefonu 222 325 325 nebo na e-mailu info@lafinestra.cz.
Buďte našimi hosty a oslavte s námi příchod nového roku.
Těšíme se na Vás!
Tým restaurace La Finestra