Kurz s jarními recepty
Vážení hosté,
připravili jsme pro Vás speciální kuchařský kurz na téma jarní recepty severoitalského regionu v pondělí 6. května 2013. Kurzem Vás provede šéfkuchař naší restaurace La Finestra Tomáš Černý.
Co budeme vařit?
Salát z bílé čekanky s jablky, špenátem a sýrem gorgonzola - Lombardie
Bruschetta s krevetami, čerstvými rajčaty a domácím bazalkovým pestem - Janov
Ravioli plněné sýrem Fontina a ricottou s čerstvými houbami a omáčkou z pečených ořechů - Valle di Aosta
Roládka z králíka s domácím cibulovým puree, jatýrky a chřestovým krémem - Trentino, Alto Adige
Využijte této ojedinělé příležitosti a zarezervujte si místo co nejdříve!
V případě Vašeho zájmu si své místo můžete rezervovat prostřednictvím našich webových stránek www.cucina.cz nebo na e-mailu info@cucina.cz.
Těšíme se na Vás!
Tým restaurace La Finestra