NOVINKY

Nové dezertní menu

Přijďte ochutnat novinky v našem dezertním menu. Máme pro vás Cannolo plněné vanilkovou ricottou, zázvorovou pěnou a marinovanými meruňkami nebo Třesňový cheese cake s ořechy, hořkou čokoládou a kokosovým sorbetem. Těšíme se na vás!

Novinky v menu

Přijďte ochutnat naše nové letní menu připravené šéfkuchařem Tomášem Černým. Těšíme se na Vás!

Novinky v dezertech

Přijďte ochutnat novinky v našem dezertním menu. Máme pro vás Dort z tmavé čokolády nebo Citronové tiramisu. Těšíme se na vás!

Prague Food Festival 2015

Zažijete gladiátorské kulinární klání v Colosseu De'Longhi pod taktovkou guru Morena Cedroniho. Přijďte se podívat na show našeho šéfkuchaře Tomáše Černého.

Anketa Zlatý kuchař 2014

Časopis Gastro&Hotel profi revue zveřejnil výsledky ankety Zlatý kuchař 2014. Paul Day a Riccardo Lucque zvítězili v kategorii Zlatý zahraniční kuchař vařící v Česku. Děkujeme!

Velikonoce v La Finestře

Od soboty 4. 4. do pondělí 6. 4. 2015 přijďte prožít italské Velikonoce do naší restaurace a ochutnejte naše speciality. Těšíme se na Vás!

Nové dezerty

Máme pro vás zcela nové dezertní menu. Přijďte ochutnat třeba náš Jahodový parfait s omáčkou z čokolády a uzeného pepře s bílou ganache. Těšíme se na Vás!

Březnové menu

Máme pro Vás zcela nové sezónní menu. Přijďte ochutnat třeba Křupavý bůček s česnekovým krémem, kroketou z choriza a omáčkou ze zelených jablek. Těšíme se na Vás!

Bistro v Holešovicích

Riccardo Lucque otevřel další bistro s obchodem La Bottega Tusarova v pražských Holešovicích na adrese Tusarova 39, Praha 7. Přijďte nás navštívit!

Speciální nabídka

Využijte mimořádné nabídky u příležitosti svátku zamilovaných, kterou jsme připravili ve spolupráci s butikem Boucheron a společností Vertu. Potěšte svou partnerku originálním dárkem.