Prague Food Festival 2015
Vážení hosté,
opět přijede do Prahy největší kuchařská hvězda a světový šéfkuchař Moreno Cedroni, který je držitelem dvou michelinských hvězd. Moreno Cedroni bude celé tři dny (29. až 31. 5. 2015) vařit po boku týmu šéfkuchařů z restaurace Aromi Miroslava Grusze a z naší restaurace La Finestra Tomáše Černého ve stylizovaném Colosseru De'Longhi na letošním Prague Food Festivalu.
Prague Food Festival se koná v Míčovně a Královské zahradě Pražského hradu. Jeho mottem je “Nejezte, nepijte ani nežijte blbě!”
A na co se můžete těšit?
PÁTEK 29. 5. 2015
13:00 Kuchařská soutěž Moreno Cedroni + Radek Hasman
14:00 Cooking show Miroslava Grusze - šéfkuchaře restaurace Aromi
15:00 Kuchařská soutěž Moreno Cedroni + Radek Hasman
16:00 Cooking show Marka Pavaly - šéfkuchaře školy vaření Laboratorio
17:00 Kuchařská soutěž Moreno Cedroni + Radek Hasman
18:00 Cooking show Miroslava Grusze - šéfkuchaře restaurace Aromi
19:00 Cooking show michelinského šéfkuchaře Morena Cedroniho
20:00 Cooking show Radka Hasmana - výkonného šéfkuchaře bister La Bottega
SOBOTA 30. 5. 2015
13:00 Kuchařská soutěž Moreno + Radek Hasman
14:00 Cooking show Tomáše Černého - šéfkuchaře restaurace La Finestra
15:00 Kuchařská soutěž Moreno Cedroni + Radek Hasman
16:00 Cooking show Marka Pavaly - šéfkuchaře školy vaření Laboratorio
17:00 Kuchařská soutěž Moreno Cedroni + Radek Hasman
18:00 Cooking show Miroslava Grusze - šéfkuchaře restaurace Aromi
19:00 Cooking show michelinského šéfkuchaře Morena Cedroniho
20:00 Cooking show Radka Hasmana - výkonného šéfkuchaře bister La Bottega
NEDĚLE 31. 5. 2015
13:00 Cooking show michelinského šéfkuchaře Morena Cedroniho
14:00 Cooking show Tomáše Černého - šéfkuchaře restaurace La Finestra
15:00 Cooking show michelinského šéfkuchaře Morena Cedroniho
16:00 Cooking show Marka Pavaly - šéfkuchaře školy vaření Laboratorio
17:00 Cooking show michelinského šéfkuchaře Morena Cedroniho
18:00 Cooking show Radka Hasmana - výkonného šéfkuchaře bister La Bottega
19:00 Cooking show michelinského šéfkuchaře Morena Cedroniho
A jaké recepty si pro vás šéfkuchaři připravili?
Miroslav Grusz: Tuňák se sépiovou granitou a datterino rajčaty
Marek Pavala: Chřestové risotto s rajčatovým tatarákem
Radek Hasman: Pasta s mořskými ježky
Tomáš Černý - Ravioli plněné uzeným lilkem, pasatelou z čerstvým rajčat a penou z bůvolí mozzarelly
Moreno Cedroni - Passatelli, Cassata Siciliana
Přijďte se podívat a ochutnat speciality od těch nejlepších šéfkuchařů na Prague Food Festival!
Těšíme se na Vás!
S úctou Váš tým restaurace La Finestra