OCHUTNEJTE VELIKONOCE NA TALÍŘI

Příchod jara jasně signalizují Velikonoce! Přijďte je oslavit speciálním velikonočním menu, které si pro vás připravil šéfkuchař La Finestra Tomáš Juřík spolu se svým týmem.

Kromě slunečních paprsků přináší jaro i nové sezónní ingredience, které jsme na menu využili - třeba medvědí česnek, kopřivy, hrášek a samozřejmě jehněčí. Velikonoční menu nemůžeme otevírat ničím jiným než tradiční polévkou ´´Brodetto pasquale´´, která na velikonoční italské hostině nemůže chybět. Masový vývar obsahuje vejce, která jsou symbolem Velikonoc. V našem podání v ní najdete i jehněčí ramínko, pesto z medvědího česneku a krutony z chleba Altamura. Jako hlavní chod podáváme pečené mléčné kůzlečí, které doplní hráškové soté s cipollini cibulkou, guanciale, kopřivovou nádivkou a celerové pyré. Stejně jako v Itálii na naše hosty čeká čokoládové vejce jako dezert, v našem podání z ganache z bílé čokolády s pictáciovou zmrzlinou a čokoládovou omáčkou.

Speciální velikonoční menu najdete v nabídce Aromi pouze od pátku 30.3. do pondělí 2.4., proto doporučujeme včas rezervovat místo na emailu info@lafinestra.cz. Celé menu najdete zde.