Claudio Corallo v Praze

24. říjen 2011

Vážení hosté,

Claudio Corallo, florentinský čokoládový génius, který je považován za jednoho z nejlepších výrobců čokolády na světě, přijíždí do Prahy. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost setkat se s ním osobně a ochutnat jeho vynikající delikatesy v restauraci La Finestra dne 31. října 2011 od 16h30 (Platnéřská 13, Praha 1).

Nejúžasnější čokoláda na světě nese italské jméno a má exotický původ, neboť je pěstována na ostrovech Svatý Tomáš a Princův ostrov, které leží při západním pobřeží Afriky.

Kakaové boby původně pocházejí z Brazílie. Ty nejlepší a nejzralejší boby byly vybrány a rozšířeny opicemi. Z těchto bobů Claudio vypěstoval první kakaové rostlinky.

Největší tajemství úspěchu pana Coralla spočívá v ušlechtilosti kakaa, ale také v péči o něj během výrobního procesu. Čokoládové boby jsou přeměňovány do nejčistší formy čokolády bez látek určených k aromatizaci jako třtinový vanilkový cukr.

Claudio Corallo je skvělých příkladem italského úspěchu, který je však téměř neznámý v Itálii. Do celého světa od Evropy po celou Ameriku dodává nejen 100% kakaovou čokoládu, ale také různé čokoládové speciality.

Nenechte si ujít speciálně připravený výběr čokolády pana Coralla a zarezervujte si stůl na telefonu 222 325 325 nebo na emailu info@lafinestra.cz.

Tým restaurace La Finestra