Prague Caviar Week Menu
Prague Caviar Week 18. 6. - 27. 6. 2021 v celé síti restaurací La Collezione
Dopřejte si jedinečný gurmánský zážitek, který tu dlouho nebyl. Oslavte život a návrat do restaurací tím nejlepším, co je na trhu, specialitami
s kaviárem a Champagne. Síť italských restaurací La Collezione vás zve ve spolupráci s Pearla Caviar na Prague Caviar Week.
Lanýžové speciality u nás již milujete, teď je čas zamilovat si ty s kaviárem.
Předkrm / Antipasti
Variace chřestu s vejcem 63 °C, holandskou espumou, prosciutto cotto a kaviár
Asparagus variation with egg 63 ° C, hollandaise sauce, prosciutto cotto and caviar
345 Kč
Primo
Garganelli s uzeným jeseterem a kaviár
Garganelli with smoked sturgeon and caviar
385 Kč
Hlavní chod / Secondi
Filet z halibuta s fregolou sardou, střenkami a kaviár
Halibut fillet with fregola sarda, razor shells and caviar
565 Kč
Dezert / Dolce
Zmrzlina z créme fraîche s citronem, mandlovou sušenkou a kaviár
Créme fraîche ice cream with lemon, almond biscuit and caviar
145 Kč
***
K menu doporučujeme párování s Champagne třeba rovnou lahev
GONET MEDEVILLE - Champagne Tradition 1er Cru Brut / 0,75 l
1990 Kč
Kaviár, moderní superpotravina nejvyšší kvality, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Těšte se na symfonii chutí u stolu. V bistrech La Bottega začněte luxusní snídaní s kaviárem, vyberte si z předkrm, pastu, risotto, či některý z hlavních chodů. V restauracích Aromi a La Finestra in Cucina jsme pro vás připravili celé kaviárové menu, od předkrmu až po dezert. A Champagne poteče proudem.
Během celé akce od 18. 6. do 27. 6. 2021 si můžete kaviár z ekologicky udržitelného chovu zakoupit také domů.