Kurz s jarními recepty

26. duben 2013

Vážení hosté,

připravili jsme pro Vás speciální kuchařský kurz na téma jarní recepty severoitalského regionu v pondělí 6. května 2013. Kurzem Vás provede šéfkuchař naší restaurace La Finestra Tomáš Černý.

Co budeme vařit?

 

Salát z bílé čekanky s jablky, špenátem a sýrem gorgonzola - Lombardie
Bruschetta s krevetami, čerstvými rajčaty a domácím bazalkovým pestem - Janov
Ravioli plněné sýrem Fontina a ricottou s čerstvými houbami a omáčkou z pečených ořechů - Valle di Aosta
Roládka z králíka s domácím cibulovým puree, jatýrky a chřestovým krémem - Trentino, Alto Adige

Využijte této ojedinělé příležitosti a zarezervujte si místo co nejdříve!

V případě Vašeho zájmu si své místo můžete rezervovat prostřednictvím našich webových stránek www.cucina.cz nebo na e-mailu info@cucina.cz.

Těšíme se na Vás!

Tým restaurace La Finestra