NOVINKY

Kurz s jarními recepty

Přijďte se naučit několik jarních receptů severoitalského regionu do kuchařské školy Riccarda Lucqueho. Kdy? 6. května s naším šéfkuchařem Tomášem Černým.

Večeře s CANDACE MÁTÉ

Spolumajitelka rodinného vinařství Vás provede degustační večeří v pondělí 29. dubna 2013 od 19.00 hodin v prostorách kuchařské školy Riccarda Lucqueho.

Velikonoční nabídka

Na velikonoční pondělí 1. dubna přijďte prožít italské Velikonoce do naší restaurace. Těšíme se na Vás!

Riccardo Agostini v Praze!

Držitel prestižní Michelinské hvězdy Riccardo Agostini bude v úterý 5. března připravovat speciální menu z hovězího masa BUE GRASSO DEL MONTEFELTRO.

Zima v pěti regionech Itálie

Ve dnech 18. až 22. února 2013 přijďte ochutnat naše speciální zimní degustační menu spolu s vybraným vínem. Těšíme se na Vás!

Vánoce a Silvestr 2012

U příležitosti blížících se vánočních svátků pro Vás Riccardo Lucque ve spolupráci s Tomášem Černým připravili Vánoční a Silvestrovské menu.

Bílé lanýže

Rádi bychom Vás informovali, že od 9. 11. 2012 budeme v restauraci servírovat několik specialit z prvních bílých lanýžů.

Dárkové koše 2012

Chcete překvapit osobitým dárkem, který potěší každého? Objednejte si dárkový koš s těmi nejlepšími italskými delikatesami od Riccarda Lucqueho!

Nové menu

Riccardo Lucque spolu s Tomášem Černým připravili nové menu. Zároveň se dozvíte více informací o našich dodavatelích a jejich filozofii. Přijďte ochutnat!

Novinky v našem menu

Připravili jsme pro Vás několik novinek v našem menu. Přijďte ochutnat Risotto s liškami a sýrem robiola nebo Rucolový salát s tuňákovým sashimi, čerstvým mangem, madlemi a jablečným dresingem.