ANTIPASTI
ANTIPASTI
  • Tartara di manzo con finferli marinati, maionese ai funghi
    e bruschetta all’aglio

    Hovězí tatarák s nakládanými liškami, houbovou majonézou
    a česnekovou bruschettou

395 Kč

  • Topinambour al forno con lingua di vitello e condimento
    all‘aceto balsamico bianco

    Pečený topinambur s telecím jazykem a s dresingem z bílého balsamikového octa

365 Kč

  • Carpaccio di pesce spada con maionese ai gamberetti e gelée di limone
    Carpaccio z mečouna s krevetovou majonézou a citronovým želé

315 Kč

  • "Crostino" con paté di fegato, Marsala, salvia fritta con pasta
    d’acciuga e foie gras

    „Crostino“ s drůbežími játry, vínem Marsala, smaženým šalvějovým listem plněným ančovičkovou pastou a foie gras

295 Kč

  • Animelle di vitello arrosto con vellutata di porro e patate Anna
    Pečený telecí brzlík s pórkovou vellutatou a bramborami Anna

395 Kč

ZUPPE
ZUPPE
  • Brodo di pesce con cozze, vongole, fregola e olio al prezzemolo
    Rybí vývar s mušlemi, vongolemi, fregolou a petrželovým olejem

265 Kč

  • Ristretto di manzo con uovo in camicia, tartufo nero e cappelletti di manzo Hovězí consomné s pošírovaným vejcem, černým lanýžem a cappelletti plněné hovězím masem

215 Kč

PASTA E RISOTTO
PASTA E RISOTTO
  • Ravioli di salsiccia, puré di zucca e cavolini di Bruxelles
    Ravioli plněné salsicciou, dýňové pyré a růžičková kapusta

345 / 405

  • Pappardelle con polpettine, spuma al parmigiano e chips di prezzemolo
    Pappardelle s polpettinami, parmezánovou pěnou a petrželovými chipsy

325 / 385

  • Calamarata con seppie, puré all’aglio e nero di seppia, fave e crumble di agrumi
    Těstoviny Calamarata s kalamárami, s česnekovým pyré se sépiovým inkoustem, fava fazolky a citrusový crumble

345 / 405

  • Risotto cacio e pepe con emulsione di ricci di mare, polvere di cipolla scottata
    Risotto cacio e pepe s emulzí z mořského ježka a s prachem z cibule

355 / 415

CARNE E PESCE
CARNE E PESCE
  • Piccione arrosto con fegato e cavolo riccio, barbabietola e puré di pinoli
    Pečený holub s játry a kadeřávkem, řepou a s pyré z piniových oříšků

675 Kč

  • Costolette di manzo brasate con sedano rapa al sale, funghi di stagione e germogli di broccoli
    Hovězí krátké žebro „Brasato“ s celerem pečeným v soli, sezónní houby a divoká brokolice

545 Kč

  • Costolette di agnello in crosta di erbe con carotine con salvia e puré di patate e crema di aceto balsamico „Cesare“
    Jehněčí kotlety v bylinkové krustě s karotkou na šalvěji, s bramborovým pyré
    a s omáčkou „aceto cesare“

495 Kč

  • Polpo alla griglia con cannellini e carcio fritti, nocchio e olio al chorizo
    Grilovaná chobotnice s fazolemi cannellini a smaženým artyčokem, fenyklem
    a chorizo olejem

595 Kč

CONTORNI
CONTORNI
  • Patate arrostite
    Pečené brambory

95 Kč

  • Zucchine fritte
    Smažené cukety

95 Kč

  • Spinaci saltati
    Špenátové soté

95 Kč

  • Insalata misticanza
    Výběr zelených listů

95 Kč

Jídelní lístek s vyznačenými alergeny je Vám k dispozici na vyžádání u obsluhy. Pro skupiny osmi a více osob bude k finálnímu účtu připočítáno 12,5% service charge. Uvedené ceny jsou v Kč včetně DPH.