ANTIPASTI
ANTIPASTI
  • Tartara di manzo con topinambur, maionese al parmigiano
    e tuorlo d’uovo in camicia
    Hovězí tatarák s topinamburem, parmezánovou majonézou a pošírovaný žloutek

415 Kč

  • Terrina di coniglio con purè di cavolo rosso, mele, cranberry,
    scalogno e barbabietola marinati e lardo di Colonnata

    Králičí terina s pyré z červeného zelí, jablky, marinovanými brusinkami, nakládanou šalotkou, marinovanou červenou řepou a lardo di Colonnata

365 Kč

  • Carpaccio di pesce spada con maionese ai gamberetti
    e gelée di limone

    Carpaccio z mečouna s krevetovou majonézou a citronovým želé

345 Kč

  • „Crostino“ con paté di fegatini, Marsala, salvia fritta
    con pasta di acciughe e foie gras

    „Crostino“ s drůbežími játry, vínem Marsala, smaženým šalvějovým listem plněným ančovičkovou pastou a foie gras

325 Kč

  • Animelle di vitello arrosto con vellutata di porro e patate Anna
    Pečený telecí brzlík s pórkovou vellutatou a bramborami Anna

415 Kč

ZUPPE
ZUPPE
  • Brodo di pesce con cozze, vongole, fregola e olio al prezzemolo
    Rybí vývar s mušlemi, vongolemi, fregolou a petrželový olej

285 Kč

  • Ristretto di manzo con uovo in camicia, tartufo nero
    e cappelletti di manzo

    Hovězí consommé s pošírovaným vejcem, černým lanýžem a cappelletti
    ​​​​​​​plněné hovězím masem

240 Kč

PASTA E RISOTTO
PASTA E RISOTTO
  • Ravioli di salsiccia, puré di zucca e cavolini di Bruxelles
    Ravioli plněné salsicciou, dýňové pyré a růžičková kapusta

370 / 430 Kč

  • Cannelloni con ragù di manzo, radicchio e fonduta di taleggio
    Cannelloni s hovězím ragů, radicchiem a taleggio fondue

350 / 410 Kč

  • Calamarata con seppie, puré all’aglio e nero di seppia, fave
    e crumble di agrumi

    Těstoviny Calamarata s kalamárami, s česnekovým pyré se sépiovým
    inkoustem, fava fazolky a citrusový crumble

360 / 420 Kč

  • Risotto alle castagne con confit di anatra, arancia rossa e mandorle
    Kaštanové risotto s kachním konfitem, červeným pomerančem a mandlemi

380 / 440 Kč

CARNE E PESCE
CARNE E PESCE
  • Faraona con polenta di ginepro, broccolo romanesco, scorzonera e salsa di midollo
    Perlička s jalovcovou polentou, květákem romanesco, černým kořenem
    a omáčkou z morku

575 Kč

  • Costolette di manzo brasate con sedano rapa al sale, funghi di stagione e germogli di broccoli
    Hovězí krátké žebro „Brasato“ s celerem pečeným v soli, sezónní houby a divoká brokolice

560 Kč

  • Costolette di agnello in crosta di erbe con carotine con salvia e puré di patate e crema di aceto balsamico „Cesare“
    Jehněčí kotlety v bylinkové krustě s karotkou na šalvěji, s bramborovým pyré a s omáčkou „aceto cesare“

695 Kč

  • Polpo alla griglia con cannellini e carcio fritti, nocchio e olio al chorizo
    Grilovaná chobotnice s fazolemi cannellini a smaženým artyčokem, fenykl
    a chorizo olej

605 Kč

CONTORNI
CONTORNI
  • Patate arrostite
    Pečené brambory

95 Kč

  • Zucchine fritte
    Smažené cukety

95 Kč

  • Spinaci saltati
    Špenátové soté

95 Kč

  • Insalata misticanza
    Výběr zelených listů

95 Kč

Jídelní lístek s vyznačenými alergeny je Vám k dispozici na vyžádání u obsluhy. Pro skupiny osmi a více osob bude k finálnímu účtu připočítáno 12,5% service charge. Uvedené ceny jsou v Kč včetně DPH.

Celé menu je dostupné zde.