Riccardo Agostini v Praze!

14. únor 2013

Vážení hosté,

Italský šéfkuchař, majitel restaurace Il Piastrino a držitel prestižní Michelinské hvězdy pan Riccardo Agostini přijíždí do Prahy a do Brna na pozvání svého přítele Riccarda Lucqueho, majitele restaurací Aromi, La Finestra a Il Mercato.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte ochutnat jím připravené speciální menu z čerstvého hovězího masa BUE GRASSO DEL MONTEFELTRO plemene Marchigiana od majitele tradičního italského řeznictví a našeho hlavního dodavatele hovězího masa pana Domenica Celliho.

Speciální menu Riccarda Agostiniho si můžete vychutnat v úterý 5.března 2013 od 19 hodin.

MENU
Výběr salámů z produkce Domenica Celliho
Sekané hovězí maso s ořechovou vodou a perlami z parmazánu
Pomalu vařené hovězí maso s dresinkem vin Santo, nakládanou cibulkou a cizrnou
Tradiční tagliatelline s hovězím ragú
Cannellone z pomalu vařeného hovězího masa "Vaccinara" s křupavou zeleninou a lanýži
Závitek z hovězího masa s topinamburem a sýrem pecorino di fossa
Jogurt s liči a růží

Cena menu: 1.650Kč /​ osoba.

Pro velký zájem o tuto ojedinělou událost jsme uspořádali setkání s Michelinským šéfkuchařem v kuchařské škole Riccarda Lucqueho, Laboratorio Scuola di Cucina, kdy budete moci nahlédnout po pokličku jeho kuchařského umění. V úterý 5. a ve středu 6.března vždy od 10,30 hodin se můžete zúčastnit speciálního obědového menu. Během přípravy budete mít možnost si s Riccardem Agostinim popovídat a uvidíte na vlastní oči techniku přípravy jednotlivých chodů, zejména způsob zpracování čerstvého hovězího masa od Domenica Celliho. Místa si můžete objednat zde

Buďte našimi hosty a přijďte ochutnat speciální menu Michelinského šéfkuchaře Riccarda Agostiniho do kuchařské školy Riccarda Lucqueho.

Těšíme se na Vás!

Tým restaurace La Finestra