Nové podzimní menu

02. listopad 2015

Vážení hosté,

šéfkuchař Tomáš Černý pro Vás připravil speciální podzimní / zimní menu. Vše o naší aktuální nabídce najdete také v sekci Menu na našich stránkách.

Z předkrmů můžete ochutnat nově třeba Fritovaný vepřový bok se salátem z uzených rajčat Piennolo a křenovou majonézou nebo Carpaccio z mořského vlka s šalotkovým dresinkem se zázvorem, mango majonézou a salátem z červené řepy.

V hlavních chodech se těšte na pomalu pečenou kachnu, dýňové noky, zeleninu, pěnu z mandlového mléka a jalovcový sos nebo na křepelku plněnou kandovaným ovocem s kroupovým risottem, omáčkou s kaštany a sušenými třešněmi.

Rezervace přijímáme na čísle 222 325  325 nebo na e-mailu info@lafinestra.cz.

Neváhejte a přijďte ochutnat delikatesy z nového podzimního menu.

Těšíme se na Vás!

Tým restaurace La Finestra