V La Finestře si můžete vybrat svůj kus masa ještě před úpravou, říká Topol

11. April 2014


Vybrat správnou restauraci na oběd s obchodními partnery není jednoduché. I když už máte své "vyzkoušené podniky", někdy jste od nich příliš daleko nebo dostanete chuť vyzkoušet něco nového. Server IHNED.cz nabízí s pomocí osobností inspiraci pro byznys lunch v příjemném prostředí, výborným jídlem a skvělým servisem.

Generální ředitelka společnosti AAA Auto Karolína Topolová si oblíbila restauraci La Finestra in Cucina na pražském Starém Městě.

Proč jste vybrala zrovna tuto restauraci?

Mají výjimečně dobrou italskou kuchyni a skvělou obsluhu. Je tady vidět přímý dohled majitele nad kvalitou.

Nabízí restaurace ve všední dny zvýhodněné (byznys) menu?

Ano.

Je něco zajímavého na prostředí restaurace?

Působivé je, že dávají na výběr čerstvé ryby a čerstvá masa před konzumací. Zároveň můžete přes prosklenou stěnu sledovat práci kuchařů. Zajímavá je pestrá nabídka digestivů.

Jak jste spokojená s obsluhou?

Obsluha je velmi profesionální, zájem o spokojenost hosta cítíte z každého zaměstnance.

Je něco, co vám v této restauraci vadí?

Ne.

Co z nabídky můžete osobně doporučit?

Lanýžové rizoto a vůbec speciality s čerstvými lanýži a jakákoliv ryba v solné krustě.

U Bílé krávy dělají steaky jako v Matrixu. Reálné, šťavnaté a chutné, říká Stržínková - čtěte ZDE

V brněnské Borgo Agnese mají fantastické nudle s lanýži, říká Muchna - čtěte ZDE

V Podolce mě fascinuje terasa přímo nad Vltavou, říká Martin Lipert - čtěte ZDE

Stalo se vám někdy u pracovního oběda něco překvapivého?

Jednou se mi stalo, že jeden z obchodních partnerů měl alergii na surovinu, kterou bohužel zkonzumoval již v předkrmu, a kvůli tomu náš obchodní oběd skončil předčasně na ambulanci.

Jakou lahev si objednáte, když oslavujete úspěch?

Červené víno Brunello del Montalcino z Toskánska.

Nechceme vás zneklidňovat, ale kdybyste si měla vybrat poslední jídlo před popravou, jaké by to bylo?

Humr s šafránovou majonézou.

Kontakt na doporučenou restauraci:

Platnéřská 13, Praha

www.lafinestra.cz

Polední menu:

 Menu s polévkou nebo salátem, hlavním jídlem a dezertem stojí 495 korun.

Kam rádi zajdete na pracovní oběd vy? Pošlete nám své doporučení.

Načítání...

URL| http://life.ihned.cz/jidlo/c1-62004860-v-la-finestre-si-muzete-vybrat-svuj-kus-masa-jeste-pred-upravou-rika-topolova